dn Hotel la Domenii

Hotelul La Domenii

Cu o amplasare privilegiată, înconjurat de vii, lacuri și livezi, în interiorul Domeniilor Lungu pe DN 24C, la 40 de km de Iași și la 80 de km de Botoșani, hotelul “La Domenii” vă asigură tot confortul pentru odihnă și relaxare.

 

Hotelul dispune de dotări moderne care vor satisface exigențele dumneavoastră:
– 27 camere dintre care 2 apartamente (capacitate totală 58 de locuri);
– restaurant propriu;
– sală de conferințe – capacitate 60-80 locuri (videoproiector, flipchart, ecran mobil, acces internet wi-fi);
– parcare proprie – capacitate 25 autoturisme; – terasă de vară pe pontonul special amenajat.

 

Hotelul “La Domenii” este locul ideal pentru a vă elibera de stres și vă oferă confortul de care aveți nevoie, departe de agitația orașului.

 

Puteți avea experiența relaxării depline degustând vinurile Cramei Hermeziu acompaniate de preparate culinare surprinzătoare, gătite în bună tradiție moldovenească.

 

Hotelul La Domenii este locația ideală pentru organizarea unui team-building, conferințe, sesiuni de comunicări, turism incentiv, întâlniri de afaceri, turism de familie (cu vizite la fermă) pescuit sportiv și mese pe ponton, degustări de vinuri acompaniate de prânz sau cină, plimbări cu hidrobicicleta. În restaurantul hotelului se pot organiza evenimente de familie (în limita a 40 de locuri).

 

Programul fiecărei vizite va fi adaptat în funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră.

 

Obiective turistice în zonă: Casa memorială “Costache Negruzzi” din localitatea Hermeziu, Biserica “SfințiiÎmpărați Constantin și Elena”, Situl arheologic “Dealul Curții”.

 

Vă așteptăm continuând tradiții ospitalități moldovenești pentru că Noi perpetuăm excelența!

 

Hotel “La Domenii” este clasificat la 4 stele și dispune de un număr de 25 camere duble și 2 apartamente. Acesteapot asigura un număar de 58 de locuri la cazare.

 

Internet wi-fi, parcare, păstrare valori, primire și expediție corespondență, transportul și păstrarea bagajelor, informații turistice, rezervări sau aranjamente de călătorie, canale TV prin cablu și trezire la ora solicitată, plimăbrile în natură, vizitarea parcului de animale, pescuit sportiv, plimbarea cu hidrobicicleta sunt numai câteva din serviciile suplimentare fără plată. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 45 de locuri unde se poate servi micul dejun, prânzul și cina.

 

Restaurantul hotelului are o capacitate de 45 de locuri, iar bucătăria beneficiază de o aparatură ultra modernă. Aici sunt folosite, preparate și servite în exclusivitate numai produse obținute în cadrul fermei proprii. Astfel, vizitatorii se vor delecta cu brânzeturi tradiționale apetisante, produse de carmangerie, savuroase legume și fructe.

 

În exteriorul hotelului se află amenajat un spațiu de amplu sub forma unui ponton în care pot fi organizate banchete, team building-uri și petreceri tematice, vizite copii/elevi/studenți în schimburi de experiență într-un ambient natural deosebit de plăcut și fără restricții de gălăgie.

 

Pontonul se desfășoară deasupra apei iazului pe o suprafață de cca. 600 mp și prezintă avantajul de a fi pretabil la organizarea de mese festive, evenimente de familie, petreceri pescărești, vânătorești, etc.

 

De asemenea este locul ideal pentru evenimente private precum o nuntă în vie, botez, aniversări, majorate și banchete, conferințe și seminare, lansări și prezentări de produse, întâlniri de business, zile de networking extins, workshop-uri și ateliere, evenimente corporate aniversare, evenimente corporate cu specific – Crăciun, petreceri tematice.

 

EVENIMENTE DE TEAM BUILDING

 

Activitățile de tip team building, aniversare desfășurate într-un cadru natural absolut superb, pot avea un impact pozitiv în întreaga perspectivă asupra informațiilor și experienței acumulate într-un asemenea program/loc și deasemeni desfășurarea departe de mediul urban, cu organizarea unui program iscusit, îi poate face pe participanți să uite de problemele cotidiene și să se concentreze, să se dedice întru totul activităților propuse.

 

Conform programului organizat de dumneavoastră vă puteți desfășura activitatea fie pe pontonul nostru fie pe un platou deschis de iarbă, dar nu ne asumăm evenimente ce pot surveni ce se datorează „activităților”. Vă putem pune la dispoziție hidrobicicletele noastre pentru întreceri, într-un cadru mai sigur cu veste de salvare.

 

Sala de conferințe are o capacitate de 60-80 locuri, este dotată cu video proiector, flipchart, ecran mobil, acces internet wi-fi.

 

Serviciile de coffee-break:
– cafea, apă minerală/plată, patiserie dulce și sărată
– cafea, apă minerală/plată, sucuri, patiserie dulce și sărată, fructe

 

Vă așteptăm continuând tradiții ospitalității moldovenești pentru că “Noi perpetuăm excelența!”

 

La Crama Hermeziu, aflată imediată apropiere a hotelului aveți posibilitatea să faceți un tur de cramă, urmat de o degustare de vinuri.