dn Hotel la Domenii

Hotelul La Domenii

Anul 2014 a marcat darea în folosință a Hotelului LA DOMENII având 24 de camere, din care 5 apartamente. Dispusă pe trei niveluri, parter, etaj și mansardă, clădirea cu tot ce conține și oferă se prezintă la parametri de calitate și confort al unui hotel de patru stele. Se află la 150 – 200 m de cele două iazuri ale Domeniilor Lungu și înconjurată de vii.

Din orice parte am lua-o, din orice punct de vedere i-am începe prezentarea, frumoasa construcție se impune prin îmbietoarea atracție pe care o exercită asupra privirii vizitatorilor. Interioarele, pentru că acestea au cea mai mare importanță pentru amatori, au fost gândite și amenajate astfel încât să răspundă celor mai înalte exigenţe și dorințe de odihnă, recreere și răsfăț.

Mobilierul în totalitatea lui este din lemn masiv croit și executat impecabil, conferind fiecărei camere o notă de eleganță și rafinament. În ansamblul lui, hotelul oferă condiții excepționale pentru cupluri dornice să evadeze din atmosfera apăsătoare a aglomerațiilor urbane și este ideală pentru familii cu copii, datorită mediului și spațiilor generoase în care aceştia pot să se manifeste.