GoPro AVC-0-14-13-184

Domeniile Lungu

FIȚI BINEVENIȚI PE ATRĂGĂTOARELE ȘI OSPITALIERELE DOMENII LUNGU!

Sub această denumire generală vom înțelege complexul de activități cu caracter agricol cărora li s-au alăturat de-a lungul anilor preocupări adiacente. Încât astăzi, putem spune că grupul de firme Domeniile Lungu își afirmă pregnant prezența în cinci segmente aflate toate în plină expansiune: agricultură, viticultură, pomicultură, zootehnie, turism. Celor aproape 2000 de hectare li se asigură randamente și o productivitate pe măsura puternicei baze tehnice alcătuite din tractoare, combine, mașini, instalații pentru irigat – toate achiziționate la nivelul ultimelor realizări în domeniu. Efortul investițional făcut a fost și este impresionant, el fiind, până la urmă, suportul tuturor frumoaselor împliniri.

Experiența acumulată în timp de colectivul de salariați permanenți, între care 25 sunt specialişti cu studii superioare, a făcut posibilă conturarea preferențială a acelor activități care, acum, dau profil mai accentuat domeniilor care au impus prezența lor apreciată pe piață.

S-ar cădea a fi reținut faptul că Domeniile Lungu ne poartă sufletul, nouă celor de astăzi, pe deasupra timpului. Pentru că așezarea lor pe meleagurile unde în urmă cu aproape două secole se situau via și alte posesiuni ale scriitorului Costache Negruzzi, este o coincidență cu putere de evocare nostalgică peste vremi, a celor de atunci care, ca și cei de acum, au vrut să lase posterității semne cât mai frumoase ale trecerii lor prin viață.